Despre Noi

Mâncare sănătoasă, atât la noi cât și acasă.

Meniul tău sănătos

Vegetarian, Dietetic sau pentru Diabetici, oricare dintre sortimentele noastre din meniu sunt gustoase si sanatoase.

Poveste

Ideea de a dezvolta o afacere care sa aibă integrata in misiunea sa si latura sociala a fost o provocare încă de la momentul in care am urmat cursul de „antreprenoriat in economie sociala” prin care mi-am structurat ce înseamna „înființarea unei întreprinderi sociale”, așa cum este definita in Legea 219/2015. Dar, ca orice viitor reprezentant al unei întreprinderi a trebuit sa analizez latura de business pentru a dezvolta activitatea in sectorul alimentației publice si de a o completată cu latura sociala care va urmări stabilirea in mod direct a unor parteneriate cu autoritatea publica zonala pe asistenta sociala dar si cu ONG uri/ Fundații prin care vom livra hrana către persoane cu probleme sociale/sănătate.

Filozofie

Filozofia noastră se bazează pe patru principii de bază: calitatea, prospețimea, varietatea și serviciul impecabil. Credem că fiecare client merită cele mai bune și proaspete ingrediente, preparate cu grijă și atenție, oferind o varietate de opțiuni pentru a satisface gusturile individuale. 

Misiune

Misiunea noastră este de a oferi clienților noștri cele mai bune și proaspete preparate culinare, pregătite cu atenție și grijă, și livrate prompt și sigur. Suntem dedicați să folosim ingrediente de cea mai bună calitate și să ne asigurăm că toate preparatele noastre sunt gătite în cele mai bune condiții pentru a garanta o experiență culinară de neegalat.

Viziune

Viziunea noastră este să devenim unul dintre cei mai apreciați furnizori de mâncare proaspătă și de calitate superioară, oferind clienților noștri o experiență culinară unică și satisfăcătoare, iar totul la un preț accesibil.

"Am comandat de mai multe ori și am fost întotdeauna impresionat de calitatea mâncării și de serviciul excelent oferit. Livrările sunt întotdeauna prompte și profesionale, iar preparatele culinare sunt delicioase și proaspete. Recomand cu încredere acest site tuturor celor care caută mâncare de calitate superioară livrată direct la ușa lor!"

– Diana

"Este pentru prima dată când comand și am fost foarte mulțumită de experiența mea. Livrarea a fost promptă și mâncarea a sosit proaspătă și delicioasă. Am comandat risotto carbonara și a fost una dintre cele mai bune preparate pe care le-am gustat vreodată. De asemenea, serviciul clienți a fost excelent, răspunzând rapid la toate întrebările mele. Voi comanda cu siguranță din nou !"

– Alex